Yhteystiedot

Varaa aika helposti netistä tai soita meille ja kysy lisää palveluistamme. Autamme mielellämme juuri sinulle sopivan palvelun valinnassa.

Varaa aika
salon friset logo

Hius- ja Kauneushoitola
Salon Friset Oy

Mannerheimintie 29
00250 Helsinki

09 477 2207 

info@salonfriset.fi

Nettiajanvaraus

Aukioloajat

Maanantai 09:00 - 17:00

Tiistai 08:00 - 20:00

Keskiviikko 09:00 - 17:00

Torstai 08:00 - 20:00

Perjantai 09:00 - 17:00

Lauantai 08:00 - 15:00

Sunnuntai Suljettu

Lähetä viesti

Tiimimme

Yhdessä asiakkaan kanssa pyrimme löytämään juuri hänelle parhaan hoidon tai sopivan hiustyylin. 

Minna

Perustin Frisetin vuonna 1991 ja ajatuksena oli päästä tarjoamaan asiakkaille mahdollisimman monipuolista kauneudenhoitoa. Frisetistä löytyykin nykyisin laajasti kaikkea kauneuteen liittyvää. Olen osallistunut lukuisiin kilpailuihin, lähinnä hiustenleikkaus- ja värjäyskisoihin, mutta myös kampaus- ja maskeerauskilpailuihin. Viime vuosina olen enemmän keskittynyt tuomarointiin. Mielipuuhaani on suunnitella jotain uutta asiakkaalleni. Great lengths pidennyksiä olen tehnyt vuodesta 1994 ja kouluttanut kaikki suomen GL tekijät. Vapaa-aikana olen ajautunut remonttihommiin, kesällä veneilen ja talvisin viihdyn rinteissä. Matkustelu on lähellä sydäntäni. Savonlinnasta lähtöisin, joten juttua riittää :) Tervetuloa penkkiini!

Sirpa

Olen Cidesco-kosmetologi ja ollut unelma-ammatissani n. 8 vuotta. Parasta työssäni on ihmisläheisyys ja hyvän olon tuottaminen asiakkaalle. Pyrin tekemään työni 100% ja aina niin hyvin, että asiakas on hoidosta lähtiessään tyytyväinen ja rentoutunut. Saan erityisen paljon kiitosta kivuttomasta sokerointi tekniikastani ja rentouttavista hierontatyyleistäni.  Vapaa-ajallani nautin kielten opiskelusta, matkustelusta ja mökkeilystä. Tervetuloa käsittelyyni, lupaan että tykkäät!

Anneli

Olen aloittanut parturi-kampaajaurani 2010. Olen ihastunut tässä työssä työn monipuolisuuteen ja vaihtuviin trendeihin. Olen innokas suunnittelemaan asiakkailleni aina jotain uutta. Teen myös meikkejä, joten minun käsieni kautta voi lähteä kokonaisvaltaisesti uudistuneena. Vapaa-ajalla viihdyn salilla ja vielä paremmin shoppailemassa. 

Lari

Olen Lari parturi-kampaaja. Tulin alalle 2008 ja edelleen olen sitä mieltä, että mut on luotu näihin hommiin. Tunnen olevani omimmillani sakset kädessä. Tykkään tehdä ja oppia uutta jatkuvasti. Tule tänne meille, niin tutustutaan ja mietitään yhdessä, miten teemme sinusta parhaan version. Vapaa-ajallani touhuilen omien ja bonuslapsieni sekä koiran kanssa ja JOS ennätän, niin pakenen kalalle tai golfaamaan.