Parturi-kampaamo

Tarjoamme ammattitaitoiset ja monipuoliset parturi-kampaamon palvelut kaikille Helsingissä Töölössä.

Varaa aika

Hiusten leikkaukset ja värjäykset

Hiusten leikkauksen aloitamme hiustenpesulla ja rentouttavalla päähieronnalla. Hintaan sisältyvät myös muotoilutuotteet sekä hiusten muotoon kuivaus. Teemme paljon värjäyksiä, raidoituksia, taittoja sekä erikoisvärjäyksiä moniväritekniikoilla. Kunnioitamme aina asiakkaan tyylinmukaista ilmettä ja huomioimme hiusten kunnon. Käytössämme ovat myös ELUMEN hiusvärit, jotka sopivat yleensä väriallergisillekin.

Emme värjää hapeteväreillä alle 16-vuotiaiden hiuksia, mutta meillä on useita värjäysvaihtoehtoja myös nuorille.

Varaa aika

Permanentit ja rakennekäsittelyt

Kun haluat hiuksiin runsautta ja kiharaa, meiltä löytyy eri vaihtoehtoja. Ammattitaitoinen kampaaja pystyy tekemään luonnollisen näköisiä kiharoita. Permanentti ei tarkoita enää vain pientä ja perinteistä kiharaa, vaan lopputuloksesta voidaan tehdä hyvin luonnollinen ja taipuisa. Permanenttien lisäksi voimme tehdä hiuksiisi myös spiraalikiharat ja tuki- ja volyymikäsittelyt.

Permanentit toteutamme asiakkaan toiveiden mukaan hyödyntäen erilaisia rullaustekniikoita. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä. Suunnitellaan yhdessä toiveidesi kiharat.

Varaa aika

Hiusten suoristuskäsittelyt

CHI-suoristuksilla voimme suoristaa turvallisesti afrohiukset, luonnonkiharat tai permanentatut hiukset. Jos hiuksissasi on voimakasta vaalennusta, kysy ensin kampaajaltamme, onko suoristusta järkevä tehdä.

 

KERASILK käsittely poistaa hiuksista pörröisyyttä ja on kevyempi vaihtoehto CHI-suoristukselle. Kerasilk käsittely kestää hiuksissa noin 5 kuukauden ajan. 

Varaa aika

Kampaukset juhlaan ja arkeen

Toteutamme asiakkaan toiveiden mukaiset sekä perinteiset että rajoja rikkovat kampaukset tai nopeammat pikakampaukset juhlaan ja arkikäyttöön. Teemme mm. hääkampaukset, ylioppilaskampaukset ja vanhojenpäiväkampaukset. Voimme halutessasi käyttää myös hiuslisäkkeitä, kukkia tai koruja. 

Upean kampauksen voimme tehdä hiusten pituudesta riippumatta. Sopivan kampauksen suunnittelussa otamme huomioon asiakkaan koko persoonan. Tarvittaessa teemme myös harjoituskampauksia.

Varaa aika

Hiustenpidennykset

Monet naiset unelmoivat pitkistä, paksuista ja terveen näköisistä hiuksista. Great Lengths -menetelmä tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa unelmahiukset. Hellävarainen menetelmä sopii lähes kaikille hiuslaaduille.

Toteutamme hiusten pidennyksiä sekä lyhyisiin että pitkiin hiuksiin. Meillä on käytössä sinetti- ja teippitekniikat. Sinettien kiinnittämisessä käytämme kylmäkiinnitysmenetelmää, joka on maailmallakin kampaajien suosikki. Teippikiinnitykset ja hiukset ovat samaa huippulaatua, jota sinettihiukset ovat olleet jo 30 vuoden ajan. Lisäksi teippi on todella ohut, huomaamaton, kestävä ja miellyttävä omia hiuksia vasten.

Vastaamme mielellämme kaikkiin hiustenpidennyksiin liittyviin kysymyksiin.

Varaa aika