Kauneushoitola

Tarjoamme huippuluokan kosmetologipalveluita Töölössä Helsingissä. Valitsemme laajasta valikoimasta erilaisia hoitoja juuri sinulle sopivan.

Varaa aika

Kasvohoidot ja ihonpuhdistukset

Löydät meiltä laajan valikoiman erilaisia kasvohoitoja, joissa käytämme laadukkaita ranskalaisia Académie- tuotteita. Jos et ole varma mitä ihosi tarvitsee, varaa aika täydelliseen kasvohoitoon, jolloin kartoitamme juuri sinun ihosi tarpeet ja teemme hoidon sen mukaan.

Varaa aika

Ripsien kestotaivutus

Ripsien kestotaivutus on hyvä vaihtoehto ripsien pidennyksille. Omaa ripseä taivutetaan tyvestä asti, jolloin näyttävyyttä saadaan myös lyhyisiin ripsiin. Ripsien kestotaivutukseen käytämme laadukkaita Yumi Lashes -tuotteita. Hoito sopii hyvin myös herkille silmille. Taivutukseen sisältyy myös ripsien värjäys. Ripset pysyvät kauniina useita viikkoja.

Varaa aika

Kulmien laminointi

Yumi Lashes kulmien laminoinnilla saat tuuheammat ja kauniit kulmat. Kulmat siistitään ja laminoidaan haluttuun muotoon. Laminointi pysyy hyvänä noin 3-12 viikkoa, riippuen oman karvan uusiutumisprosessista ja kasvaa sen jälkeen luonnollisesti pois. Kulmien laminointi sisältää myös kulmien värjäyksen.

Varaa aika

Kestopigmentointi

Kestopigmentoinnissa väri viedään ylimpien ihokerrosten alle ja se kestää siellä ihotyypistä riippuen 2-5 vuotta. Pigmentoinnin kohteina ovat useimmiten kulmakarvat, silmät ja huulet. Tekniikkana kulmissa on vaihtoehtona kone- tai microblading-tekniikka (yksittäinen karvatekniikka). Työ tehdään kaksi kertaa (hinta sis. 2 käyntiä), välissä ihon tulee parantua ennen kuin käsittely uusitaan. Suositeltu hoitojen väli on noin 3 viikkoa.

Kestopigmentoinnin tarkoituksena on korostaa luonnollista kauneutta kestävällä vaihtoehdolla. Sen tarkoitus ei ole korvata varsinaista meikkiä.

Varaa aika

Sokeroinnit

Vartalosokeroinnilla poistamme häiritsevät ihokarvat hellävaraisesti ja tehokkaasti. Sokeroinnissa karvat poistetaan kasvusuuntaan, jolloin ne eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään. Teemme sokerointeja myös miehille.

Sokeri on 100 % luonnontuote eikä se tartu eläviin ihosoluihin. Siksi sokeroinnin avulla saadaan hellästi ja turvallisesti poistettua karvoja myös intiimialueilta. Sokerointi on erittäin hygieenistä ja tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho.

Varaa aika

Käsi- ja jalkahoidot

Helli itseäsi erilaisilla rentouttavilla ja hoitavilla jalka- ja käsihoidoilla. Kylvyn jälkeen teemme kuorinnan, poistamme kovettumat ja siistimme kynnet. Jaloista ja käsistä tulee ihanan pehmeät. Kynsien lakkaus viimeistelee hoidon.

Varaa aika

Meikit arkeen ja juhlaan

Teemme sekä juhlameikkejä että kevyitä päivämeikkejä ja pikameikkejä. Morsiusmeikki sisältää aina harjoitusmeikin. Suosittelemme, että aika morsiusmeikkiin ja hääkampaukseen varataan reilusti ajoissa. Myös sulhaselle voidaan tehdä kevyt, luonnollinen ehostus.

Päivämeikki on kevyt asiakkaan tyyliin sopiva ehostus. Pikameikissä vahvistamme tai korjaamme asiakkaan omaa meikkiä tai teemme osan meikistä.

Teemme lisäksi erilaisia fantasiameikkejä asiakkaan toiveiden mukaan. 

Varaa aika

Kynsien Shellac-kestolakkaus

Shellac-lakkaus yhdistää geelilakan ja kynsilakan parhaat puolet: levittyy kuin lakka, kestää kuin geeli ja on helppo poistaa vain 5 minuutissa. Shellac lakkauksen avulla saat upeat kynnet vähintään kahden viikon ajaksi. Shellac ei vahingoita omaa kynttä, koska sen yhteydessä ei kynttä hiota lainkaan.

Geelatut varpaankynnet ovat joka kesän muotitrendi. Geelauksilla saat nopeasti varpaisiisi uutta ilmettä esimerkiksi ranskalaisella lakkauksella. Geelaus kestää varpaankynsissä noin 1-2 kk eivätkä kynnet tarvitse erityistä hoitoa.

Varaa aika

Lävistykset

Lävistykset tehdään useimmiten napaan, nenään, korvaan, kulmaan tai huuleen. Teemme erilaiset lävistykset steriilillä kanyylineulalla. Lävistyksiin käytämme ainoastaan titaanikoruja.

Lävistyksen ottamisen jälkeen tulee välttää saunomista ja uimista muutaman päivän ajan. Lävistettävä kohta tulee puhdistaa lämpimällä vedellä aamuin illoin ja puhdistusnesteellä kerran päivässä, kunnes iho on parantunut.

Varaa aika